Advertisement

Malatya Deprem Evleri - Guzel Evler Ortaya Cikmis Malatya Haber : Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek.

Malatya Deprem Evleri - Guzel Evler Ortaya Cikmis Malatya Haber : Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek.. Malatya i̇nşaat müttehitleri derneği'nde (mi̇mder) başlan mustafa duyar'ın istifasının ardından göreve mehmet bülbüloğlu getirildi. Malatya'da, merkez üssü pütürge ilçesi olan 5 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören malatya i̇l jandarma komutanlığına bağlı ekipler, dün gece meydana gelen deprem üzerine sahaya. 26 adet tek katlı çelik konstrüksiyonlu köy evi ve 8 adet ahır inşaasının sonuna yaklaşıldı. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. İha 11 nisan 2021 pazar, 13:50 güncelleme:

Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. 11 nisan 2021 pazar, 14:00. Malatya i̇nşaat müttehitleri derneği'nde (mi̇mder) başlan mustafa duyar'ın istifasının ardından göreve mehmet bülbüloğlu getirildi. + malatya'nın pütürge ilçesinde kandilli'ye göre 5.7, afad'a göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya Da Depremzedeler Icin Insa Edilen Koy Tipi Konutlarin Teslim Tarihi Belli Oldu Yeni Safak
Malatya Da Depremzedeler Icin Insa Edilen Koy Tipi Konutlarin Teslim Tarihi Belli Oldu Yeni Safak from image.piri.net
Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'nın kale ve battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor. Malatya'nın kale ve battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Deprem evleri ile etiketlenen konular. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu 24 ocak'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için inşa. Malatya valisi aydın baruş, battalgazi i̇lçesine bağlı bulutlu, düzyol mahalleleri ile kale i̇lçesine bağlı bent.

Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar.

Malatya deprem evleri merkez üssü elazığ'ın sivrice'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan köy konutlarının. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu 24 ocak'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için inşa. 11 nisan 2021 pazar, 14:00. Malatya'da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde arguvan ve hekimhan ilçelerine bağlı mahallelerde bazı evlerde hasar oluştu. 26 adet tek katlı çelik konstrüksiyonlu köy evi ve 8 adet ahır inşaasının sonuna yaklaşıldı. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar gören evlerin yerine yapılan battalgazi ilçesindeki gelincik tepesi ve eskimalatya yatılı bölge. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki bunun üzerine tedbir amaçlı okul bahçelerine çıkarılan öğrenciler evlerine gönderildi. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Deprem evleri ile etiketlenen konular. Malatya i̇nşaat müttehitleri derneği'nde (mi̇mder) başlan mustafa duyar'ın istifasının ardından göreve mehmet bülbüloğlu getirildi. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar.

Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. İha 11 nisan 2021 pazar, 13:50 güncelleme: Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar gören. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar.

Malatya Da Depremzedeler Icin Yapilan Konutlarin Ilk Etabinda Sona Yaklasildi
Malatya Da Depremzedeler Icin Yapilan Konutlarin Ilk Etabinda Sona Yaklasildi from cdnuploads.aa.com.tr
26 adet tek katlı çelik konstrüksiyonlu köy evi ve 8 adet ahır inşaasının sonuna yaklaşıldı. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 6.8'lik depremde, malatya battalgazi'de evleri ağır hasar görenler için inşa edilen, 38 blok ve 678 konuttan oluşan birinci etap, ekim sonunda tamamlanacak. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Malatya deprem evleri bulutlu mahallesi'nde 81 dönüm arazi üzerinde kuruluyor. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek.

Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar.

Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, depremin 7,02 kilometre derinlikte meydana. Elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 6.8'lik depremde, malatya battalgazi'de evleri ağır hasar görenler için inşa edilen, 38 blok ve 678 konuttan oluşan birinci etap, ekim sonunda tamamlanacak. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Malatya'nın kale ve battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar gören evlerin yerine yapılan battalgazi ilçesindeki gelincik tepesi ve eskimalatya yatılı bölge. Malatya'da deprem evlerinde son aşamaya gelindi. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'nın pütürge ilçesindeki depremin ardından sokağa. + malatya'nın pütürge ilçesinde kandilli'ye göre 5.7, afad'a göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'nın kale ve battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor. Malatya deprem evleri bulutlu mahallesi'nde 81 dönüm arazi üzerinde kuruluyor. Malatya'da meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde bazı evlerde hasarların oluştuğu görüldü. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar.

Elazig Kanal23 Doruk Medya
Elazig Kanal23 Doruk Medya from www.kanal23.com
Malatya'nın kale ve battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'nın kale ve battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar.

Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar.

Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde arguvan ve hekimhan ilçelerine bağlı mahallelerde bazı evlerde hasar oluştu. Elazığ'ın sivrice ilçe merkezli 24 ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyük zarar. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek. Malatya'nın kale ve battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor. Malatya'nın pütürge ilçesindeki depremin ardından sokağa. Malatya i̇nşaat müttehitleri derneği'nde (mi̇mder) başlan mustafa duyar'ın istifasının ardından göreve mehmet bülbüloğlu getirildi. Deprem evleri ile etiketlenen konular. 26 adet tek katlı çelik konstrüksiyonlu köy evi ve 8 adet ahır inşaasının sonuna yaklaşıldı. Malatya valisi aydın baruş, battalgazi i̇lçesine bağlı bulutlu, düzyol mahalleleri ile kale i̇lçesine bağlı bent. Malatya'da depremde mağdur olan köylüler için yapılan evler yıl sonunda teslim edilecek.

Malatya deprem evleri merkez üssü elazığ'ın sivrice'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan köy konutlarının malatya deprem. Malatya'da deprem evlerinde son aşamaya gelindi.

Posting Komentar

0 Komentar